- kALLSKURET
rOSTBIFF, KALKON. PASTRAMI
med fransk potatissallad
155:-
- KAPRIS OCH SENAPSMARINERAD FLÄSKFILÈ(kALL)
med knaperstekt, bacon, örtsås och potatisgratäng
165:-
- MAJSkyckling MED GETSOST
med rostad potatis
170:-
- Köttfärsspett
med mynta och gurkyougurt, klyftpotatis
165:-
- Fläskfilè
med grönpepparsås, grönsaker och potatisgratäng
175:-
- Wallenbergare
med mos, lingon, ärtor, skirat smör
180:-
- Hjortrostbiff
med kantarellsås gräddbakade rotfrukter, rönnbärsgelè
240:-
- Helstekt oxfilè
med potatisgratäng, rödvinssås, ugnsbakade cocktailtomater, dragoncreme
260:-
- Lammytterfilè
med potatiskaka smaksatt med getost rosmarinsky, rödbetor
245:-
- GRAVLAX
med dillstuvad potatis
165:-
- kallRÖKT LAX
med romcreme, kokt potatis
165:-
- Fisk och skaldjurssoppa
smaksatt med rosmarin
165:-
- Fiskwallenbergare
med citronsås potatispurè, ärtor
175:-
- Ugnsbakad lax
med hollandaissås, duchesspotais, sparris, räkor
185:-
- Tomat och olivöverbakad lax
med vitvinssås pressad potatis och grönsaker
185:-
- örtöverbakad torskrygg
med sandefjordsås syrade morötter rostad blomkål krispig lök, dillslungad potatis
205:-
Dunilinservett 8:-
Tallrik 6:-
Glas 6:-
Bestick 6:-
Kaffegods 8:-
- Serveringspersonal 485:- /timme Inkl. moms och soc. avgifter
UTKÖRNING INOM ÖREBRO 300:-